Teaser van 'In Shape met Gaby' met Gaby Blaaser nu te zien, serie vanaf vandaag op Videoland

Teaser van 'In Shape met Gaby' met Gaby Blaaser nu te zien, serie vanaf vandaag op Videoland
18 januari 2021 om 15:55

Videoland heeft vanochtend een teaser van de nieuwe serie In Shape met Gaby (2021) gedeeld. De workout-serie van Gaby Blaaser is vanaf vandaag te zien op het platform, en er verschijnt elke dag een nieuwe aflevering.

Blaaser presenteert de afleveringen, die ongeveer 20 minuten duren. Dat klinkt misschien kort, maar in twintig minuten kun je je prima in het zweet werken met de oefeningen die de sportieve presentatrice voor haar kijkers heeft voorbereid.

Kijk de aankondiging hier:

Je hoeft geen professionele apparatuur of dure accessoires in huis te hebben, een matje of een handdoek is voldoende om mee te doen met de sportles. Videoland kondigt de serie als volgt aan:

No excuses! Gaby Blaaser daagt je uit om weer helemaal in shape te komen! Met full body workouts, waarbij de booty, abs en benen getraind worden zorgt ze dat iedereen thuis, fit en met een positieve mindset het jaar in gaat. Dus shake that booty and let's get started!

De trainingen zijn allemaal 'apartment safe', aldus de streamingservice, dus je kunt ze gewoon in je woonkamer doen zonder dat je huisgenoten of buren er last van hebben.

In Shape met Gaby (2021)
Gaby Blaaser daagt je uit om weer helemaal in shape te komen. Samen met haar bekende vrienden en vriendinnen laat ze full body workouts zien die je gewoon vanuit huis kunt doen.

In Shape Met Gaby is vanaf nu elke werkdag te zien op Videoland. Het volledige aanbod van Videoland vind je hier.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'In Shape met Gaby' via TMDb
Tekst: Videoland

Meer over:

Video on demand Series Video's VideolandIn Shape met Gaby (2021)

Lees ook:

Meer Videoland

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws