Vanavond op tv: Oliver Masucci als Adolf Hitler in de komediefilm 'Er Ist Wieder Da'

Vanavond op tv: Oliver Masucci als Adolf Hitler in de komediefilm 'Er Ist Wieder Da'
21 januari 2021 om 12:18

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de komediefilm Er Ist Wieder Da (2015).

Adolf Hitler (Oliver Masucci) wordt wakker in Berlijn… in 2014. Nadat hij zich heeft laten oriënteren, wordt hij ontdekt door een werkloze TV-producent, Fabian Sawatzki (Fabian Busch). Sawatzki denkt dat Hitler een soort performancekunstenaar is en neemt hem mee door het land, in gesprek met de algemene bevolking, voor een TV-programma dat hij voor ogen heeft. Hitler ziet dit als een kans om zijn populariteit en macht terug te winnen.

Er Ist Wieder Da is geregisseerd door David Wnendt, de man die ook films als Kriegerin (2011) en The Sunlit Night (2019) maakte. De Duitse komediefilm is gebaseerd op de gelijknamige satirische roman van journalist en schrijver Timur Vermes uit 2012.

Bekijk hier de trailer van Er Ist Wieder Da:

Er Ist Wieder Da is vanavond om 20:30 uur te zien op RTL7. De film is daarnaast nu ook te zien op Videoland en via Pathé Thuis.

Heb je Er Ist Wieder Da al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips voor deze week.

Er Ist Wieder Da (2015)
7.1
Zeventig jaar na zijn vermeende dood wordt Adolf Hitler wakker naast zijn voormalige bunker, nu ergens in een Berlijnse woonwijk.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Er Ist Wieder Da' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsEr Ist Wieder Da (2015)

Lees ook:

Meer televisie

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws