Zack Snyders 'Justice League' wordt toch geen vierdelige serie maar een film van vier uur

Zack Snyders 'Justice League' wordt toch geen vierdelige serie maar een film van vier uur
21 januari 2021 om 13:30

Regisseur Zack Snyder bevestigt dat zijn director's cut van Justice League (2017) één film zal zijn van vier uur lang, in tegenstelling tot een vierdelige serie waar eerder over werd bericht.

Geen vier afleveringen van elk een uur dus, maar gewoon één film. Aangezien Snyders versie uitkomt op HBO Max, kunnen de mensen thuis toch zelf bepalen wanneer ze op de pauzeknop drukken en even wat extra snacks halen.

Snyder noemde zijn director's cut eerder ook al geen miniserie tijdens het DC FanDome-evenement afgelopen augustus. Toch vertelde de regisseur toen dat zijn Justice League in vier delen beschikbaar wordt gemaakt van elk een uur. Het was destijds ook nog onbekend of HBO Max de afleveringen in dat geval tegelijkertijd of wekelijks zou uitbrengen.

Nu hoeven we daar niet meer over te speculeren, maar is zeker dat de film in één keer in zijn geheel is te zien. Aangezien HBO Max (nog) niet beschikbaar is in Nederland, is het echter nog de vraag hoe en wanneer we de director's cut hier kunnen zien. De streamingdienst van HBO verwacht later dit jaar ook uit te breiden in Europa, maar het is nog niet bekend of Nederland ook bij de eerste landen zit waar HBO Max lanceert.

Vorige maand onthulde Snyder dat zijn director's cut een zogeten R-rating zal hebben, oftewel de film is niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar. Als het aan de regisseur ligt, verschijnt zijn versie van Justice League aanstaande maart op HBO Max. Warner Bros. heeft vooralsnog geen releasedatum bevestigd.

Justice League (2017)
6.3
Bruce Wayne (Batman) werft zijn nieuwe kompaan Diana Prince (Wonder Woman) om een nog grotere vijand onder ogen te komen, geholpen door zijn hernieuwde geloof in de mensheid en geïnspireerd door Superman.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Justice League' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films HBO MaxJustice League (2017)

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws