Alle seizoenen van 'The Muppet Show' vanaf februari te zien op Disney+

Alle seizoenen van 'The Muppet Show' vanaf februari te zien op Disney+
19 januari 2021 om 16:05

Disney+ komt met goed nieuws voor fans van de Muppets: vanaf 19 februari zijn namelijk alle seizoenen van The Muppet Show (1976–1981) te zien op de streamingdienst.

De serie werd voor het eerst uitgezonden in 1976 en ging toen door tot 1981. De afleveringen van elk ongeveer een half uur lieten zien hoe de Muppets een show opzetten met Kermit de Kikker als de seriemaker en presentator. Het is nu de eerste keer dat alle vijf de seizoenen te streamen zullen zijn.

Naast Kermit de Kikker komen natuurlijk ook de bekende personages Miss Piggy, Fozzie Bear, Gonzo en meer voorbij. Door de jaren heen zijn tijdens The Muppet Show veel gaststerren langsgekomen, waaronder Steve Martin, Elton John, Liza Minnelli, Alice Cooper, Julie Andrews, Bernadette Peters, Diana Ross, Gladys Knight, Gene Kelly en Mark Hamill.

Disney+ kondigde vorig jaar ook de nieuwe Muppet-serie Muppets Now (2020– ) aan, met de bekende personages die door de coronacrisis online moeten werken. In de serie bereiden de poppen zich voor op het streamen van de serie. Scooter moet hard werken om alle afleveringen op tijd klaar te krijgen. Muppets Now is dus eigenlijk een realityprogramma over de Muppets.

Seizoen 1 tot en met 5 van The Muppet Show zijn vanaf 19 februari te zien op Disney+.

The Muppet Show (1976–1981)
8.4
Kermit de Kikker en zijn collega-Muppets zetten een show op in hun theater, waarbij ze voor elke aflevering een beroemde beroemdheid binnenhalen om te helpen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Muppet Show' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsThe Muppet Show (1976–1981)

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws