Alle 35+ aangekondigde nieuwe films op Netflix in februari

Alle 35+ aangekondigde nieuwe films op Netflix in februari
19 januari 2021 om 17:00

De planning wat betreft Netflix Originals voor februari is weer door Netflix aan ons bekendgemaakt en er staan zeker weer wat pareltjes op het programma! We tellen maar liefst 18 nieuwe Netflix Original-films en 22 nieuwe gelicenseerde films.

Alle geplande nieuwe films op Netflix in februari hebben we in meerdere lijsten opgedeeld: een lijst met de geheel nieuwe Netflix Original-films en een lijst met nieuwe te verschijnen gelicenseerde films.

Andere handige Netflix-pagina's:

Nieuwe Netflix Original-films

Dit zijn alle 18 Netflix Original-films die in februari op Netflix worden verwacht. Omdat het Netflix Originals zijn, zijn het allemaal compleet nieuwe films die nog niet eerder ergens te zien zijn geweest.

Nieuwe gelicenseerde films op Netflix

Dit zijn alle 22 gelicenseerde films die gepland staan voor in de maand februari. Sommige films zijn compleet nieuw op Netflix, andere films zijn al eens eerder te zien geweest.

Deze films staan dus allemaal op de planning bij Netflix voor februari. Kijk voor het hele overzicht van wat er in de toekomst op Netflix te zien is op Binnenkort op Netflix. Ben je benieuwd wat er nu al nieuw te zien is, kijk dan op Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws