Zenuwslopende thriller 'Unhinged' vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video

Zenuwslopende thriller 'Unhinged' vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video
20 januari 2021 om 17:45

De zenuwslopende thriller Unhinged (2020) van Derrick Borte is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video. Hoewel het voor de meesten waarschijnlijk een tijdje geleden is, weten we allemaal hoe frustrerend het is als je in de file staat en er naar je getoeterd wordt. Maar de chauffeur naar wie Rachel toetert, reageert wel héél heftig op haar ongeduld…

Rachel, gespeeld door Caren Pistorius, is onderweg naar het werk. Ze heeft haast, maar het verkeer op de ring van Los Angeles staat helemaal vast. Alles gaat traag, maar de chauffeur voor haar, gespeeld door Russell Crowe, lijkt wel het langzaamst van iedereen. Ze uit haar onvrede door naar hem te toeteren, maar daar krijgt ze al snel spijt van.

Kijk de trailer van de film hier:

De man in de auto voor haar is namelijk niet zomaar iemand, hij is een gevaarlijke psychopaat en hij is woedend. Hij pikt het niet dat er naar hem getoeterd wordt, en besluit om Rachel te achtervolgen. Hij wil haar een lesje leren, en dat de situatie voor Rachel levensgevaarlijk wordt, interesseert hem maar weinig.

Unhinged (2020)
6.0
Wanneer Rachel, een alleenstaande moeder, wordt opgehouden in het drukke verkeer door een trage chauffeur voor haar, laat ze toeterend haar onvrede blijken.

Unhinged is nu te zien op Amazon Prime Video. Het volledige aanbod van Amazon Prime Video vind je hier.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Unhinged' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Meer over:

Video on demand Films Amazon Prime VideoUnhinged (2020)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws