Release 'No Time to Die' verder uitgesteld naar oktober

Release 'No Time to Die' verder uitgesteld naar oktober
22 januari 2021 om 08:29

Ondanks de hoop dat een nieuw jaar ons nieuwe filmkansen zou bieden, worden er in de eerste maand van 2021 wederom veel films uitgesteld. Zo ook de release van No Time to Die (2021), die toch niet in april in première gaat, maar pas in oktober.

De geruchten gingen al rond dat de film wederom zou worden uitgesteld, nu heeft studio MGM definitief de knoop doorgehakt. Aangezien de film een prijskaartje draagt van zo'n 200 miljoen dollar, blijft de studio standvastig bij een bioscooprelease. Een digitale release lijkt er nog niet in te zitten.

Het uitstel van No Time to Die zal grote gevolgen hebben voor de release van andere films. Zo was de James Bond-film vorig jaar in maart ook één van de eerste films die werd uitgesteld, wat een domino-effect creëerde voor andere studio's en hun blockbusters.

Ook dit keer lijkt het uitstel dit effect te hebben. Zo maakt ook Sony bekend de release van films als Uncharted (2022), Ghostbusters: Afterlife (2021), Morbius (2022) en Cinderella (2021). De meeste van deze films zijn naar later in het jaar verplaatst, met Uncharted die zelfs helemaal naar 2022 is opgeschoven.

No Time to Die zal in de VS op 8 oktober in première gaan, gezien films hier in Nederland altijd op donderdag uitkomen, zal dit hier naar alle waarschijnlijkheid op 7 oktober zijn.

No Time to Die (2021)
In 'No Time to Die' heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'No Time to Die' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsNo Time to Die (2021)

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws