'Avengers: Endgame' zou origineel een post-credits-scène met Vision krijgen volgens Paul Bettany

'Avengers: Endgame' zou origineel een post-credits-scène met Vision krijgen volgens Paul Bettany
24 januari 2021 om 12:26

Een van de vele vragen die naar voren kwam naar aanleiding van de eerste afleveringen van WandaVision (2020– ) gaat om de terugkeer van het personage Vision. De laatste keer dat hij in het Marvel-universum te zien was, was namelijk in Avengers: Infinity War (2018) in de nasleep van het gevecht met Thanos en daarin was hij dood.

Het antwoord op wat er gebeurd is zal waarschijnlijk volgen in aankomende afleveringen, maar acteur Paul Bettany gaf in een interview aan dat Visions terugkeer getoond had moeten worden in een post-credits-scène in Avengers: Endgame (2019).

Op een bepaald punt zou er een label zijn met mij, waar je dan een soort van lade met lijkzakken open zou trekken en daar was Vision. Kevin praatte met me en zei: 'Ik moet de shots eruit halen.' En ik had zoiets van: 'Ugh!' Omdat ik echt het geld daarvoor wilde (lacht).

Wat er precies met Vision gebeurd is, blijft dus even afwachten. Elke vrijdag verschijnt een nieuwe aflevering op Disney+.

WandaVision (2020– )
8.3
Zich afspelend in de jaren 50, volgen we het verhaal van Wanda Maximoff en Vision, twee krachtige superhelden die nu eindelijk hun ideale leventje lijken te leven in een Amerikaanse buitenwijk.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'WandaVision' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Disney+WandaVision (2020– )

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws