Nieuw op Amazon Prime Video: de 5 beste films van deze week

Nieuw op Amazon Prime Video: de 5 beste films van deze week
24 januari 2021 om 14:27

Naast weer een nieuwe aflevering van The Expanse (2015– ) en de gloednieuwe Spaanse serie 3 caminos (2021) voegt Amazon Prime Video deze week ook een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Amazon Prime Video zijn verschenen. Zo voegden ze onder andere de thriller Unhinged (2020) toe, met Russell Crowe die een gevaarlijke psychopaat speelt. Ook kijk je nu op de streamingdienst naar Oscarwinnaars The Departed (2006) en Mad Max: Fury Road (2015).

In de lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Amazon Prime Video zijn verschenen. De meeste films in het overzicht zijn nog nooit eerder op de streamingdienst te zien geweest.

 1. 8.5
  Kijk op Prime Video • Undercoveragent Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) infiltreert in het syndicaat van maffiabaas Costello (Jack Nicholson).
 2. 8.1
  Kijk op Prime Video • Achtervolgd door zijn turbulente verleden, is Mad Max (Tom Hardy) ervan overtuigd dat hij alleen kan overleven als hij in zijn eentje opereert.
 3. 7.5
  Kijk op Prime Video • Romanschrijver Tiana ontmoet de eigenaar van haar appartement, Harun. Hij is slechtziend, eigenwijs en het duurt even voordat Harun uit zijn cocon komt.
 4. 6.0
  Kijk op Prime Video • Wanneer Rachel, een alleenstaande moeder, wordt opgehouden in het drukke verkeer door een trage chauffeur voor haar, laat ze toeterend haar onvrede blijken.
 5. 5.7
  Kijk op Prime Video • Ava (Gina Carano) moet toezien hoe haar man neerstort en afgevoerd wordt in een "ambulance". Al snel dringt het tot haar door dat ze een pion is in een smerig complot en dat de lokale politie haar eerder als een goudzoeker beschouwt dan een radeloze echtgenote.

Deze films al gezien, of zin in iets anders? Al het nieuwe aanbod op Amazon Prime Video vind je via: Nieuw op Amazon Prime Video. Of bekijk de beste films via: Beste films op Amazon Prime Video.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films Video on demand Amazon Prime Video VOD-tips Prime Video-tips

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws