Vanavond op tv: Dylan O'Brien in de sciencefictionfilm 'The Maze Runner'

Vanavond op tv: Dylan O'Brien in de sciencefictionfilm 'The Maze Runner'
24 januari 2021 om 10:37

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de mysterieuze sciencefictionfilm The Maze Runner (2014).

Thomas (Dylan O'Brien) wordt wakker op een open plek in het midden van een gigantisch doolhof, zonder enige herinnering aan zijn verleden. Hij ontmoet een inwoner van een gemeenschap die er een dorp hebben gebouwd en die elke ochtend twee van de sterkste en fitste lopers het doolhof in sturen om een uitweg te vinden. Elke nacht sluiten de deuren van het doolhof en de wezens die bekend staan als 'grievers' doden degenen die dan nog vastzitten in het doolhof. Niemand overleeft ooit een nacht in het doolhof, maar er moet een uitweg zijn.

The Maze Runner is geregisseerd door Wes Ball, die ook de regie op zich nam van de twee vervolgfilms: Maze Runner: The Scorch Trials (2015) en The Maze Runner: The Death Cure (2018). Hoofdrolspeler Dylan O'Brien verschijnt later dit jaar op Netflix met zijn nieuwe film Love and Monsters (2020).

Bekijk hier de trailer van The Maze Runner:

The Maze Runner is vanavond om 20:00 uur te zien op Veronica. De film is daarnaast nu ook te zien via Pathé Thuis.

Heb je The Maze Runner al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips voor de komende week.

The Maze Runner (2014)
6.8
In een post-apocalyptische wereld komt Thomas nadat zijn geheugen is gewist terecht in een gemeenschap van jonge mannen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Maze Runner' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsThe Maze Runner (2014)

Lees ook:

Meer televisie

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws