Een strijd tussen legendarische monsters in de trailer van 'Godzilla vs. Kong'

Een strijd tussen legendarische monsters in de trailer van 'Godzilla vs. Kong'
25 januari 2021 om 08:34

Eindelijk deelt Warner Bros. de langverwachte trailer van Godzilla vs. Kong (2021). De eerste beelden liegen er niet om: Godzilla en Kong nemen het tegen elkaar op en dit belooft een groots visueel spektakel te worden.

Kong is gevangen door de mensen en kan met een jong meisje communiceren. Maar als Godzilla hen aanvalt, is alle rust in de aap verdwenen. De reusachtige gorilla en het dinosaurusachtig monster maken gehakt van elkaar. Waar ze begonnen in een ogenschijnlijk afgelegen militaire locatie, verplaatst hun gevecht ook naar de stad. De strijd gaat door tot één van hen als 'Koning van de Monsters' bestempeld kan worden.

Bekijk hier de trailer van Godzilla vs. Kong:

In het originele King Kong vs. Godzilla (1962) vochten de twee ook tegen elkaar in Japan. Toen was het Kong die als winnaar uit de bus kwam. De situatie ziet er nu echter iets anders uit: de Godzilla en Kong van nu zijn beide beschermers en dus niet kwaadaardig. Wie is dan de 'goede' die dit keer de 'slechte' verslaat?

Aangezien de film een vervolg is op de eerdere films Godzilla II: King of the Monsters (2019),Kong: Skull Island (2017) en Godzilla (2014) zien we een aantal personages terugkeren, waaronder Millie Bobby Brown als Madison Russell. Ook is Kyle Chandler te zien, die in King Kong (2005) van Peter Jackson meespeelde.

De release van Godzilla vs. Kong werd onlangs twee maanden naar voren gehaald. De film wordt, net als alle films van Warner Bros. die in 2021 uitkomen, op de dag van release tegelijkertijd digitaal uitgebracht op HBO Max. In Nederland is Godzilla vs. Kong vanaf 18 maart in de bioscoop te zien.

Godzilla vs. Kong (2021)
In 'Godzilla vs. Kong' nemen deze twee mythische tegenstanders het tegen elkaar op in een spectaculaire strijd, waarbij het lot van de wereld op het spel staat.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Godzilla vs. Kong' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video's Films BioscoopGodzilla vs. Kong (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws