Gemengde reacties op Kenneth Branagh die is gecast als Boris Johnson in dramaserie over de pandemie

Gemengde reacties op Kenneth Branagh die is gecast als Boris Johnson in dramaserie over de pandemie
25 januari 2021 om 09:06
25 januari 2021 om 11:06

Acteur en regisseur Kenneth Branagh kruipt in de nieuwe dramaserie This Sceptred Isle in de huid van premier Boris Johnson. Op Twitter klinken de reacties gemengd.

Naast een heleboel mensen die Branagh graag de rol van Johnson op zich zien nemen, uiten anderen vooral hun ongenoegen over de premier en zijn handelen van de pandemie: "Zou het niet beter zijn om Boris Johnson zichzelf te laten spelen en Kenneth Branagh de rol van premier te laten overnemen?"

Ook zijn sommigen het niet helemaal eens met het algehele concept van de serie. "Een tv-drama over de covid-crisis terwijl we midden in de covid-crisis zitten lijkt nogal overbodig."

De miniserie gaat over de beginperiode van de coronapandemie en de impact die de pandemie heeft op het land. Daarnaast zien we hoe wetenschappers, verpleegsters en doktoren reageren op de situatie terwijl zij onverminderd hard doorwerken om het virus te verslaan.

De serie is gebaseerd op de verklaringen van echte mensen die dit allemaal hebben meegemaakt, zoals mensen uit de ziekenhuizen en leden van het Britse Ministerie van Volksgezondheid. Michael Winterbottom zal de vijf afleveringen van de serie regisseren en schreef het script samen met Kieron Quirke.

Wanneer de productie en opnames starten van This Sceptred Isle is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Troubled Man' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series Celebrities

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws