Gerucht: Gal Gadot keert terug in 'Fast & Furious 10'

Gerucht: Gal Gadot keert terug in 'Fast & Furious 10'
13 april 2020 om 12:33

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren. Ditmaal wordt er gepraat over de terugkeer van een oude bekende in de Fast and the Furious-franchise. Niemand minder dan Gal Gadot zou in het tiende deel weer te zien zijn.

De Wonder Woman-ster maakte tijdens Fast Five (2011) haar intrede in de wereld vol snelle auto’s en grote stunts. Tot en met Fast & Furious 7 (2015) was ze in de films te zien, maar daarna was het klaar voor haar personage Gisele. Het gerucht gaat nu dat ze in het tiende en tevens het laatste deel weer te zien zal zijn.

Han (Sung Kang) zag Gisele letterlijk uit een vliegtuig vallen, iets wat ze naar alle waarschijnlijkheid niet overleefde. Hoe ze Gadots personage terug uit de dood willen halen is nog maar de vraag. Maar na alle gekke gebeurtenissen in de Fast-franchise verzinnen ze hier vast iets origineels op.

Naast een terugkeer in Fast 10 zou Universal ook met Gadot in gesprek zijn voor de vrouwelijke spin-off, waarin niet Vin Diesel maar één of meerdere van de sterke vrouwen uit de franchise centraal staan. Details over dit idee van Diesel zijn nog niet bekend.

Fast & Furious 9 (2021) zou eigenlijk vanaf 21 mei in de bioscoop te zien zijn, maar vanwege het coronavirus is de release met een jaar uitgesteld naar april 2021.

Fast & Furious 10 (2021)
'Fast & Furious 10' is het tiende en laatste deel uit de franchise.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Fast & Furious 6' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsFast & Furious 10 (2021)

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws