Marvel onthult easter egg uit 'Avengers: Endgame'

Marvel onthult easter egg uit 'Avengers: Endgame'
13 april 2020 om 13:20

Precies op tijd voor Pasen onthult Marvel een zogenaamde easter egg uit Avengers: Endgame (2019). De verstopte hint verwijst naar Tony Stark die het hart is van het Avengers-team.

In bijna elke Marvel-film zitten wel verstopte verwijzingen naar de stripboeken of naar andere films in de franchise, zo ook in de grote afsluiter van fase 3, Avengers: Endgame. Op Twitter plaatst Marvel een foto van het 'hart', de arc reactor die hij van Pepper kreeg, van Tony Stark (Robert Downey Jr.), en een foto van het Avengers-team terwijl ze hun handen bij elkaar steken en samen de strijd aangaan tegen Thanos (Josh Brolin).

De foto’s zouden dus verwijzen naar Tony Stark die het hart is van het team. Voor Iron Man was de film een emotionele rit. Hij moest kiezen tussen zijn gezin en het redden van het halve universum. Nadat hij besluit zijn collega-superhelden te helpen overleeft hij de strijd met Thanos niet. Iron Mans dood was een emotioneel moment voor de Marvel-fans die hem over een tijdspanne van 10 jaar hebben leren kennen.

Hoewel dit het einde betekende voor Tony Stark zullen de andere helden het Marvel-universum laten voortbestaan. Black Widow (2021) mag dan wel uitgesteld zijn door het coronavirus, er staat genoeg op de planning voor fase 4. Naast de vele films verplaatst het MCU zich nu ook naar de series. Op Disney+ verschijnen de komende jaren series als WandaVision (2020–2021), Loki (2021– ) en The Falcon and the Winter Soldier (2021).

Avengers: Endgame (2019)
8.4
In 'Avengers: Endgame' slaan alle superhelden de handen ineen om Thanos alsnog te kunnen verslaan en om de miljarden doden die hij heeft veroorzaakt weer tot leven te wekken.
Beeld: Still 'Avengers: Endgame' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsAvengers: Endgame (2019)

Lees ook:

Meer films

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws