'Virgin River'-regisseur Monika Mitchell werkt voor Netflix aan de verfilming van 'Brazen Virtue'

'Virgin River'-regisseur Monika Mitchell werkt voor Netflix aan de verfilming van 'Brazen Virtue'
27 januari 2021 om 12:53

Netflix kondigt de verfilming aan van de romantische thriller Brazen Virtue van schrijfster Nora Roberts. De streamingdienst cast Alyssa Milano voor de hoofdrol en stelt Monika Mitchell aan als regisseur.

Milano speelt Grace, een schrijfster en misdaaddeskundige die zich naar haar ouderlijk huis in Washington haast als haar vervreemde zus haar nodig heeft. Wanneer haar zus wordt vermoord en haar dubbelleven als webcamartieste aan het licht komt, negeert Grace de waarschuwingen van een nuchtere detective en raakt ze betrokken bij de zaak.

Niet alle fans van schrijfster Roberts zijn blij met het nieuws dat Milano is gecast voor de film. Critici uiten op de Facebookpagina van de auteur hun ongenoegen over de openlijke politieke standpunten van de actrice. De berichten liepen zo uit de hand dat Roberts zich genoodzaakt voelde om te reageren op de ophef.

Ik ben verheugd dat Milano is gecast in de bewerking van Brazen Virtue voor Netflix. Om te zeggen dat ik verbijsterd en ontzet was door sommige commentaren over de aankondiging op mijn Facebookpagina is nog zacht gezegd. Ik heb mijn zegje gedaan, het publiekelijk gepost, en sta erachter en achter Ms. Milano. Tegen degenen die zeggen dat ze mijn werk nooit meer zullen lezen vanwege afwijkende politieke standpunten en meningen, of omdat een getalenteerde, ervaren acteur een rol zal spelen, kan ik alleen maar zeggen dat dat hun keuze is. Ik geloof dat Ms. Milano en ik het zullen overleven.

Monika Mitchell, die eerder aan de populaire serie Virgin River (2019– ) werkte en voor Netflix The Knight Before Christmas (2019) regisseerde, kruipt voor de verfilming wederom op de regiestoel. Suzette Couture, Donald Martin en Edithe Swensen schreven samen het script.

Beeld: Still 'Tempting Fate' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Celebrities Video on demand Netflix

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws