De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis

De top 10 populairste films nu op Pathé Thuis
27 januari 2021 om 12:13

Om je op de hoogte te houden van de populairste titels op Pathé Thuis, maken we wekelijks een overzicht van de best bekeken films op de streamingdienst. In dit overzicht zie je welke tien films het populairst zijn onder de gebruikers van Pathé Thuis.

Hieronder zijn de populairste films van deze week vermeld. Roald Dahl's The Witches (2020) stoot deze week Nolans Tenet (2020) van de troon. De nieuwe adaptatie van het bekende verhaal van Roald Dahl werd door de lockdown vervroegd uitgebracht op Pathé Thuis, samen met een reeks andere bioscoopfilms. Nieuw in de top 10 zijn onder andere de muzikale film Mamma Mia: Here We Go Again! (2018) en het actiedrama The Rising Hawk (2019).

Handige links:

De 10 best bekeken films op Pathé Thuis

 1. 5.3
  Kijk op Pathé Thuis (€ 5,99+) • Gebaseerd op Roald Dahls klassieke boek 'The Witches' uit 1983, gaat deze film over een jonge weesjongen (Jahzir Bruno) die eind 1967 bij zijn liefhebbende oma (Octavia Spencer) gaat wonen in het plattelandsstadje Demopolis in Alabama.
 2. 6.6
  Kijk op Pathé Thuis (€ 2,99+) • In 'Mamma Mia: Here We Go Again!' worden zowel de gebeurtenissen die op de eerste film volgen getoond, als gebeurtenissen die aan het hotel op het Grieks eiland voorafgingen.
 3. 6.0
  Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • De beruchte bankovervaller Tom (Liam Neeson) wil niet dat zijn relatie met Annie op leugens is gebaseerd en besluit zichzelf aan te geven.
 4. 7.5
  Kijk op Pathé Thuis (€ 2,99+) • In 'Tenet' keert een man terug uit de dood. Hij is onderdeel van een team dat de Derde Wereldoorlog moet voorkomen, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd.
 5. 5.4
  Kijk op Pathé Thuis (€ 2,99+) • 'Casanova's' is een film over de onzekere en timide journalist Bas (Jim Bakkum) die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren.
 6. 5.6
  Kijk op Pathé Thuis (€ 2,99+) • Omdat zijn opa Jack (Robert de Niro) noodgedwongen bij de familie intrekt, moet de tienjarige Peter (Oaks Fegley) zijn kamer aan hem afstaan.
 7. 5.8
  Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • Het Mongoolse rijk is uitgegroeid tot het grootste dat de wereld ooit heeft gekend. Haar legers bezetten nu een groot deel van Oost-Europa en een klein dorp vecht voor vrijheid in het grenslandschap van de Karpaten.
 8. 5.7
  Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris' vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt.
 9. 3.6
  Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • Het is tien jaar na de totstandkoming van de Grote Vrede, een uitgebreid bewakingssysteem dat door katten en honden gezamenlijk ontworpen is met als doel de vrede te bewaren als er conflicten dreigen te ontstaan.
 10. 4.5
  Kijk op Pathé Thuis (€ 2,99+) • De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films op Pathé Thuis. Reguliere toplijsten van films op Pathé Thuis vind je via Beste Films op Pathé Thuis. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Pathé Thuis.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Roald Dahl's The Witches' via Filmdepot

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tips

Lees ook:

Meer Pathé Thuis

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws