Opnames gestart van Marvel-film 'Thor: Love and Thunder'

Opnames gestart van Marvel-film 'Thor: Love and Thunder'

Marvel zit gelukkig niet stil en is inmiddels gestart met de opnames van Thor: Love and Thunder (2022). Op Instagram plaatst Thor-acteur Chris Hemsworth een foto van de cast, die met een bijzondere ceremonie de opnames aftrappen.

Regisseur Taika Waititi en Hemsworth worden welkom geheten in Australië door het inheemse volk. Volgens de Nieuw-Zeelandse Waititi is het belangrijk dat filmmakers respect tonen richting het land waar ze films opnemen.

Ik moedig alle filmmakers aan om tijdens de opnames van hun films op zoek te gaan naar volkeren uit de eerste wereld en zich met hen in te laten. Het is de moeite waard en het is het juiste om te doen.

Taika Waititi

De opnames van Thor: Love and Thunder werden eerder uitgesteld wegens het coronavirus. Voor het Marvel-vervolg keren redelijk wat bekende gezichten terug, waaronder Chris Pratt als Star-Lord, Karen Gillian als Nebula, Pom Klementieff als Mantis en Natalie Portman die de rol van Mighty Thor op zich zal nemen. Ook is Jaimie Alexander te zien in de Marvel-film als Lady Sif en is Christian Bale gecast als de schurk Gorr the God Butcher.

Thor: Love and Thunder zal in februari 2022 uitkomen. Ondertussen is Marvels fase 4 gestart op Disney+ met de eerste afleveringen van WandaVision (2020–2021). Vanaf 19 maart is op de streamingdienst ook de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier (2021) te zien.

Beeld: Still 'Thor: Ragnarok' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsThor: Love and Thunder (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws