Netflix deelt releasedatum en eerste beelden van fantasieserie 'Shadow and Bone'

Netflix deelt releasedatum en eerste beelden van fantasieserie 'Shadow and Bone'
27 januari 2021 om 17:53

Netflix heeft de eerste beelden en posters van fantasieserie Shadow and Bone (2021) gedeeld, én de releasedatum bekendgemaakt. De serie, die gebaseerd is op de gelijknamige succesvolle boekenserie van Leigh Bardugo, zal vanaf 23 april 2021 te zien zijn op het platform.

Shadow and Bone (2021)
In een opgesplitste wereld ontdekt de jonge soldaat Alina een kracht die haar land, Kingdom of Ravka, weer bij elkaar zou kunnen brengen.

Shadow and Bone gaat over het koninkrijk van Ravka, een land dat ooit één geheel was maar nu in tweeën is gescheurd door de zogenaamde Shadow Fold, een strook van ondoordringbare duisternis vol gevaarlijke monsters. Het lot van het land rust op de schouders van Alina, een eenzame vluchteling die met haar bijzondere krachten het land misschien wel kan bevrijden.

Maar niets is wat het lijkt in deze grimmige wereld. Alina moet vechten tegen de duisternis, maar wordt ook geconfronteerd met geheimen aan haar eigen kant. En ook haar verleden komt om de hoek kijken…

Op sociale media kondigt Netflix de releasedatum aan, en worden alle personages voorgesteld met hun eigen poster.

Het grootste deel van de afleveringen van Shadow and Bone werd in 2019 opgenomen, en alle opnames waren in februari 2020 al klaar. Vorige maand deelde Netflix een korte aankondigdende teaser.

Shadow and Bone is vanaf 23 april te zien op Netflix.

Beeld: Still 'Shadow and Bone' via TMDb
Tekst: Netflix

Meer over:

Video on demand Series NetflixShadow and Bone (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws