Nieuw op Netflix: dramafilm 'Penguin Bloom' met Naomi Watts

Nieuw op Netflix: dramafilm 'Penguin Bloom' met Naomi Watts
27 januari 2021 om 17:17

Zin om alles te vergeten en je vanavond helemaal te verliezen in een meeslepende dramafilm? Je hoeft niet lang na te denken over welke, want Penguin Bloom (2020) is vanaf vandaag te zien op Netflix. De film vertelt een ontroerend waargebeurd verhaal over een jonge moeder die een fataal ongeluk krijgt.

De hoofdpersoon in de film heet Sam Bloom en wordt gespeeld door Naomi Watts. Haar hele leven verandert nadat ze na een heftig ongeluk niet meer kan lopen. Langzaam leert ze hoe ze met de nieuwe situatie om kan gaan, en daarbij krijgt ze hulp van een onverwachte redder in nood: een vogeltje dat Penguin heet.

Kijk de trailer van de film hier:

Maast Watts spelen ook Andrew Lincoln, Jacki Weaver, Rachel House, Leeanna Walsman, Gia Carides en Lisa Hensley een rol in Penguin Bloom. De film is geregisseerd door Glendyn Ivin, die hiervoor onder andere dramafilms Last Ride (2009), Beaconsfield (2012) en Gallipoli (2015) maakte.

Penguin Bloom (2020)
6.8
'Penguin Bloom' is gebaseerd op het ongelooflijke, waargebeurde verhaal over Sam Bloom (Oscar-genomineerde Naomi Watts), een jonge moeder wier hele leven verandert als ze na een bijna fataal ongeluk niet meer kan lopen.

Penguin Bloom is nu te zien op Netflix. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'Penguin Bloom' via TMDb
Tekst: Netflix

Meer over:

Video on demand Films NetflixPenguin Bloom (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws