Wie is de echte Assane Diop? Omar Sy vertelt over zijn rol in Netflix-hit 'Lupin'

Wie is de echte Assane Diop? Omar Sy vertelt over zijn rol in Netflix-hit 'Lupin'
27 januari 2021 om 16:47

Arsène Lupin is een meester in zich vermommen. En Assane Diop is dat ook, maar op een andere manier. Netflix heeft zojuist een video met Omar Sy gedeeld over hoe de held van Netflix-hit Lupin (2020– ) zich onzichtbaar of juist extra zichtbaar maakt, en zo wegkomt met zijn daden.

In het boek over zijn idool Arsène Lupin leest Diop (gespeeld door Sy) over de manieren waarop de gentleman-inbreker zich vermomt, met schmink, kostuums en andere attributen. Hij laat zich inspireren door de inbraaktacktieken, maar Diop pakt zijn vermommingen wel anders aan.

Lupin (2020– )
7.6
Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd.

In de video vertelt Omar Sy hoe ze met de serie Lupin iets anders wilde doen. Geen verkleedpartijen, maar laten zien hoe sommige mensen minder zichtbaar zijn door hun sociale klasse en het werk wat ze doen. Een schoonmaker of fietskoerier wordt amper opgemerkt, laat staan aangekeken. Dat deze persoon dezelfde kan zijn als die man die je zonet in een driedelig pak voorbij hebt zien lopen, blijkt voor veel mensen ondenkbaar. En daar maakt onze held slim gebruik van.

Kijk het hele gesprek over Assane Diop hier:

Lupin staat op dit moment in veel landen in de top 10 van meest bekeken series, en Netflix liet vorige week weten dat ze de serie beschouwen als hun grootste Franse succes. De verwachting is dat de serie, die nu al zo'n 70 miljoen keer is bekeken, tientallen records zal verbreken. Sy bedankte de kijkers op zijn Instagram-account:

Lupin is nu te zien op Netflix. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'Lupin' via TMDb
Tekst: Netflix

Meer over:

Celebrities Series Video on demand NetflixLupin (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws