Netflix deelt trailer van familiefilm 'Yes Day' met Jennifer Garner

Netflix deelt trailer van familiefilm 'Yes Day' met Jennifer Garner
10 februari 2021 om 17:09

De trailer van familiefilm Yes Day (2021) is vanaf nu te zien. De komische familiefilm gaat over twee ouders die besluiten om een dag lang alleen maar "Ja!" te zeggen op alles wat hun kinderen willen. Het resultaat van deze bijzondere opvoedstrategie zie je vanaf volgende maand op Netflix.

Allison en Carlos hebben samen een fijn huis en drie kinderen, en zijn het toonbeeld van een succesvol gezin. Maar het opvoeden van kinderen is niet altijd makkelijk. Op een gegeven moment zijn ze het zat om altijd maar "nee" te zeggen tegen hun kinderen, en daarom besluiten ze dat het tijd is voor een yes day, een 'ja-dag'.

Kijk de trailer hier:

Hun drie kinderen mogen 24 uur lang de regels bepalen en zeggen wat ze met zijn vijven gaan doen. En die kans grijpen ze enthousiast aan: het wordt een dolle rit, dwars door de stad, met wilde uitstapjes en chaotisch gefeest. Helemaal vanzelf gaat het niet, maar uiteindeljk wordt het gezin hechter dan ooit.

Yes Day (2021)
5.7

Yes Day (2021)

komedie / familie • Miguel Arteta
Met Jennifer Garner en Edgar RamĂ­rez
Allison en Carlos zijn het beu om altijd 'nee' te zeggen tegen hun kinderen en collega's. Daarom geven ze hun kinderen een 'ja-dag', waarop deze 24 uur lang zelf de regels mogen bepalen.

De film is geregisseerd door Miguel Arteta en is gebaseerd op het boek van Amy Krouse Rosenthal. Justin Malen heeft het boek tot script verwerkt. De hoofdrollen worden gespeeld door Jennifer Garner, Édgar Ramírez, Jenna Ortega, Julian Lerner, Everly Carganilla, Nat Faxon, Molly Sims, Fortune Feimster en Arturo Castro.

Yes Day is vanaf 12 maart te zien op Netflix. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'Yes Day' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sYes Day (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws