Zawe Ashton voegt zich bij Brie Larson voor 'Captain Marvel 2'

Zawe Ashton voegt zich bij Brie Larson voor 'Captain Marvel 2'

Zawe Ashton (Velvet Buzzsaw (2019)) heeft een rol te pakken in Captain Marvel: The Marvels (2022). Ze zal de rol van de schurk vertolken tegen wie Brie Larson het in het vervolg op Captain Marvel (2019) op zal nemen.

Deze tweede film met vechtpilote Carol Danvers die zich ontpopt tot superheld, speelt zich in tegenstelling tot het eerste deel af in het heden. Het script is geschreven door Megan McDonnell en Nia DaCosta, wiens langverwachte horrorfilm Candyman (2021) nog moet verschijnen, regisseert.

Captain Marvel (2019)
6.8
'Captain Marvel' speelt zich af in de jaren 90 en volgt Carol Danvers (Brie Larson). We zien hoe zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt.

Captain Marvel was de eerste Marvelfilm met een vrouwelijke held in de hoofdrol. De film deed het goed en haalde ruim 1,1 miljard dollar binnen voor Disney. Naast Larson waren ook Samuel L. Jackson, Jude Law, Ben Mendelsohn, Annette Bening, Gemma Chan en Lashana Lynch te zien. De filmdochter van Lynch, Monica Rambeau, zal terugkeren in WandaVision (2020–2021).

Voordat Captain Marvel 2 verschijnt op 6 juli 2022 kunnen we dit jaar op Disney+ de gerelateerde serie Ms. Marvel (2021) verwachten. Daarin gaat de idealistische Pakistaans-Amerikaanse tiener Kamala Khan aan de slag om onrecht de wereld uit te helpen en Captain Marvel is een inspiratiebron voor haar.

Beeld: Still 'Velvet Buzzsaw'
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Algemeen CelebritiesCaptain Marvel: The Marvels (2022)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws