'Mission: Impossible 7 & 8' worden niet meer achter elkaar opgenomen

'Mission: Impossible 7 & 8' worden niet meer achter elkaar opgenomen

Studio Paramount heeft de plannen aangepast voor de opnames van Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023) en Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two (2024). Hoewel het filmen van film 7 in de actiereeks zo goed als klaar is, zal deel 8 niet meer gelijk hierna worden opgenomen. Hoofdrolspeler Tom Cruise moet namelijk starten met de promotie van Top Gun: Maverick (2022).

Door het uitstellen van Top Gun: Maverick naar juli dit jaar, komt de release hiervan in de knoop met de opnames van Mission: Impossible 8. De cast en crew van de Mission: Impossible-films zullen dus moeten wachten tot Cruise weer tijd heeft.

Zodra de taken van de ster voor de Top Gun-film erop zitten, wat niet lang hoeft te duren volgens vakblad Deadline, kan de productie van de achtste film in de actiereeks starten. Dit zou naar verluidt ook geen grote impact hebben op de release van Mission: Impossible 8, die nu gepland staat voor 3 november 2022.

Afgelopen weekend gingen er geruchten in het VK dat de opnames van Mission: Impossible 7 weer stil zouden liggen wegens de pandemie. Volgens Deadline zijn deze berichten van de Britse roddelpers onjuist, gezien regisseur Christopher McQuarrie de vorderingen van het filmen plaatst op zijn Instagram. De cast en crew hebben net de opnames in het Midden-Oosten afgerond en reizen weer terug naar Londen voor de puntjes op de i.

Mission: Impossible 7 is dit jaar vanaf 18 november in de bioscoop te zien.

Beeld: Still 'Mission: Impossible - Fallout' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films BioscoopMission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023)Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two (2024)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws