Nieuw op Netflix: de 10 beste films van deze week

Nieuw op Netflix: de 10 beste films van deze week
19 februari 2021 om 11:11
19 februari 2021 om 11:38

Naast een aantal nieuwe series voegt Netflix deze week ook weer een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de tien beste films die deze week nieuw op Netflix verschijnen. Zo voegden ze onder andere de actiefilm John Wick: Chapter 2 (2017) toe met Keanu Reeves, en is nu wederom de Oscarwinnende oorlogsfilm The Pianist (2002) te zien.

In het overzicht worden zowel heruitgebrachte films als compleet nieuwe films opgenomen die deze week worden toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod met alle nieuwe films en series op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste films via: Beste films op Netflix.

 1. 8.5
  Kijk op Netflix • De consequenties van de Duitse bezetting zijn voor de inwoners van Warschau afschuwelijk: het getto, de joodse opstand en de deportaties.
 2. 8.3
  Kijk op Netflix • De jonge Cubaan Tony Montana wordt geconfronteerd met de harde waarheid als in Miami blijkt dat vluchtelingen zich enkel staande kunnen houden met misdaad.
 3. 8.1
  Kijk op Netflix • Wetenschappers slagen er in om dinosauriërs te klonen uit een druppel dino-bloed afkomstig uit een mug. Miljonair John Hammond bouwt een groot thema-park om de gekloonde dino's aan het publiek te laten zien.
 4. 7.8
  Kijk op Netflix • Een bezoek van Marty met Doc Brown aan het jaar 2015 moet de McFly generatie kunnen redden en de toekomstige zoon uit de problemen helpen.
 5. 7.5
  Kijk op Netflix • John Wick (Keanu Reeves) is een gepensioneerde huurmoordenaar die gedwongen wordt terug te keren. Een voormalige medewerker probeert een internationale moordenaarsbende te pakken te krijgen.
 6. 7.2
  Kijk op Netflix • Jaren geleden is het FBI-agent Will Graham gelukt om Hannibal Lecter te ontmaskeren en te overmeesteren. Daarbij raakte hij gewond en ervan overtuigd dat er belangrijkere dingen in het leven zijn, zoals zijn gezin.
 7. 7.1
  Kijk op Netflix • Andy is een conservatieve, verlegen man en nog steeds maagd. Als zijn vrienden hier achter komen, doen ze er alles aan om hem aan de vrouw te krijgen.
 8. 7.0
  Kijk op Netflix • Er zijn 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig pretpark genaamd Jurassic World.
 9. 7.0
  Kijk op Netflix • De pubers Jim, Nadia, Michelle en Chris komen tot de conclusie dat het niet eenvoudig is om hun maagdelijkheid te verliezen.
 10. 7.0
  Kijk op Netflix • Tijdens kerst wordt Leena gebeld door het ziekenhuis dat haar moeder op sterven ligt. Ze gaat eropuit om haar moeder voor het eerst in haar volwassen leven te ontmoeten.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix.

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws