Filmcomponist Danny Elfman maakt de muziek voor 'Doctor Strange 2'

Filmcomponist Danny Elfman maakt de muziek voor 'Doctor Strange 2'

Danny Elfman zal de muziek componeren voor de Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022), zo bevestigt hij zelf. Elfman schreef eerder de muziek voor films als Batman (1989), Spider-Man (2002), Charlie and the Chocolate Factory (2005) en Justice League (2017).

Elfman zal voor het nieuwe project wederom samenwerken met Spider-Man-regisseur Sam Raimi, die nu de regie van Doctor Strange 2 op zich neemt. De componist maakt hiermee zijn herintrede in het Marvel-universum nadat hij eerder werkte aan Avengers: Age of Ultron (2015).

In een interview met Inverse onthult Elfman dat hij de muziek zal maken voor de nieuwe Marvel-film. Zoals dat gaat bij Marvel mag hij nog niets onthullen; wel vertelt Elfman dat hij over een paar maanden begint.

Ik begin wat voorwerk te doen voor Doctor Strange 2 dat Sam Raimi regisseert. Ook al begin ik er pas over enkele maanden aan, er zijn stukjes opgenomen muziek die ze nodig hebben voor de sets.

Het nieuws laat zien dat er nog volop wordt gewerkt aan Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Elizabeth Olsen, de actrice die Wanda Maximoff speelt in de film, liet eerder namelijk weten dat de opnames stil zouden liggen.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' is een film uit 2021 in het genre actie / fantasy. In de film, geregisseerd door Sam Raimi, spelen onder anderen Benedict Cumberbatch en Elizabeth Olsen.

De release van Doctor Strange in the Multiverse of Madness staat nu gepland voor 23 maart 2022. Elfman houdt zich ondertussen ook met zijn eigen muziek bezig. Zo kwam hij bij Inverse vertellen over zijn nieuwe nummer "Love in the Time of Covid".

Beeld: Still 'Doctor Strange' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsDoctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Meer films

Meer films

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws