Nickelodeon lanceert Avatar Studios en breidt het universum van Aang en Korra verder uit

Nickelodeon lanceert Avatar Studios en breidt het universum van Aang en Korra verder uit
25 februari 2021 om 08:26

De wereld van Avatar: The Last Airbender (2005–2008) en The Legend of Korra (2012–2014) wordt door Nickelodeon verder uitgebreid. De zender richt Avatar Studios op, waarmee ze een nieuwe lading content zullen produceren.

Nickelodeon start via Avatar Studios met een geanimeerde speelfilm. De productie hiervan start al later dit jaar. De film zal, zo beloven ze nu, uitkomen in de bioscoop. Het is nog niet bekend welke personages in de film voorbijkomen en of het een prequel, sequel, spin-off, of iets compleet nieuws omvat.

Michael DiMartino en Bryan Konietzko, de makers van The Last Airbender die eerder wegliepen bij het live-actionproject van Netflix, hebben zich aangesloten bij Avatar Studios en staan dit keer dus achter de ontwikkelingen.

Avatar: The Last Airbender en Korra zijn minstens vertienvoudigd in populariteit sinds hun oorspronkelijke hits op Nickelodeon, en [Nickelodeon president] Ramsey Naito en ik zijn ongelooflijk verheugd om Mike en Bryans geniale talent aan boord te hebben om een studio te leiden die zich toelegt op het uitbreiden van hun personages en wereld naar nieuwe inhoud en formats.

Brian Robbins, president ViacomCBS Kids & Family

Alle seizoenen van Avatar: The Last Airbender en The Legend of Korra zijn nu te zien op Netflix. Het is nog niet bekend op welk platform Nickelodeon de nieuwe producties in Nederland zal uitbrengen. De nieuwe animatiefilm zal hier hoogstwaarschijnlijk ook in de bioscoop verschijnen. De live-actionadaptatie van Netflix is niet verbonden met Avatar Studios.

Avatar: The Last Airbender (2005–2008)
9.2

Avatar: The Last Airbender (2005–2008)

animatie / actie • Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko
Met Dee Bradley Baker en Zach Tyler
In de wereld van Avatar is de wereld verdeeld in 4 naties: de Waterstammen, het Aarderijk, de Vuurnatie en de Luchtnomaden.
Beeld: Still 'Avatar: The Last Airbender' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Series TelevisieAvatar: The Last Airbender (2005–2008)The Legend of Korra (2012–2014)

Lees ook:

Meer televisie

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws