Indira Varma voegt zich bij 'Obi-Wan Kenobi'-serie van Disney+

Indira Varma voegt zich bij 'Obi-Wan Kenobi'-serie van Disney+
2 maart 2021 om 11:04

Ewan McGregor en Hayden Christensen krijgen gezelschap van Indira Varma in de Obi-Wan Kenobi.

Het is nog niet bekend welk personage Varma zal spelen, evenals dat we nog niet weten waar het verhaal over gaat. Het enige wat op dit moment zeker is, is dat de serie draait om McGregors personage en dat Christensen terugkeert als Darth Vader. Jedi Meester Obi-Wan Kenobi is een belangrijk personage in de Star Wars-films, omdat hij de mentor is van Luke Skywalker. De verwachting is dat de serie zich afspeelt tussen Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith (2005) en Star Wars (1977).

De regie is in handen van Deborah Chow, die eerder twee afleveringen regisseerde in het eerste seizoen van The Mandalorian (2019– ). Ook is bekend dat de serie dezelfde technologie gebruikt als The Mandalorian, StageCraft tech, waarbij de gedetailleerde SFX-achtergronden geprojecteerd worden op schermen met een hoge resolutie achter de personages.

Varma staat bekend om zowel haar theater- als televisierollen. Ze was te zien in Game of Thrones (2011–2019) als Ellaria Sand, Carnival Row (2019– ) en meest recent For Life (2020– ). Daarnaast was ze een uitvoerend producent bij de serie Indian Summers (2015–2016) en verscheen ze in Ridley Scotts Exodus: Gods and Kings (2014).

Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi

sciencefiction • Deborah Chow
Met Hayden Christensen en Ewan McGregor
Exclusieve Star Wars-serie van Disney+ rond Obi-Wan Kenobi, chronologisch acht jaar na het einde van de Clone Wars.

Beeld: Still 'Paranoid' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Series Disney+Obi-Wan Kenobi

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws