T.I. keert niet terug voor 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'

T.I. keert niet terug voor 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'
2 maart 2021 om 10:03

Acteur en muzikant T.I. keert niet terug in Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2022), de derde film rond het personage Ant-Man. Het is nog niet duidelijk of recente beschuldigingen van seksueel misbruik hier de reden voor zijn.

T.I. en zijn vrouw, muzikante Tiny, zijn door 11 personen aangeklaagd voor meerdere misdaden waaronder seksueel misbruik, gedwongen inname van illegale verdovende middelen, ontvoering, intimidatie en mishandeling. Het koppel ontkende via hun advocaat:

Clifford (T.I.) en Tameka Harris (Tiny) ontkennen in de sterkst mogelijke bewoordingen deze ongefundeerde en ongegronde beschuldigingen. We zijn ervan overtuigd dat als deze claims grondig en eerlijk worden onderzocht, er geen beschuldigingen uit voort zullen komen.

T.I. speelde Dave in Ant-Man (2015) en Ant-Man and the Wasp (2018), hij is een vriend van Scott Lang/Ant-Man (Paul Rudd) die hem hielp op zijn avonturen samen met Luis (Michael Peña) en Kurt (David Dastmalchian). Hoewel er verwacht werd dat de personages terug zouden keren, is de film nog in ontwikkeling en staat er nog niets vast.

De derde Ant-Man wordt opnieuw geregisseerd door Peyton Reed. Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas en Michelle Pfeiffer moeten terugkeren. Daarnaast zijn er nieuwkomers zoals Jonathan Majors als de schurk Kang the Conqueror en Kathryn Newton als Cassie Lang. Het script wordt geschreven door Jeff Loveness.

Er is nog geen releasedatum bekend voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2022)
De verdere avonturen van Ant-Man en de Wesp.
Beeld: Still 'The Trap' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Algemeen CelebritiesAnt-Man and the Wasp: Quantumania (2022)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws