Nieuw op Amazon Prime Video: indringend drama 'Never Rarely Sometimes Always'

Nieuw op Amazon Prime Video: indringend drama 'Never Rarely Sometimes Always'
2 maart 2021 om 09:31

Eliza Hittmans indrukwekkende Never Rarely Sometimes Always (2020) is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video. Het drama volgt de 17-jarige Autumn die ongewenst zwanger is, maar niet op steun van haar familie kan rekenen. Met haar beste vriendin Skylar vertrekt ze naar New York om een abortuskliniek te bezoeken.

Never Rarely Sometimes Always (2020)
7.4

Never Rarely Sometimes Always (2020)

drama • Eliza Hittman
Met Sidney Flanigan en Talia Ryder
De 17-jarige Autumn (Sidney Flanigan) wordt geconfronteerd met een ongewenste zwangerschap en vanwege een gebrek aan steun in haar omgeving kan ze dit geheim moeilijk delen.

Hittman won met haar invoelende film de Zilveren Beer op het filmfestival van Berlijn en gooide hoge ogen op festivals als Sundance. Zowel de cinematografie van Hélène Louvart als de regie van Hittman zorgen ervoor dat je in de huid van de personages kan kruipen. Daarnaast laat de debuterende Sidney Flanigan er geen twijfel over bestaan dat ze iemand is om rekening mee te houden, want ze zet Autumn en haar twijfels overtuigend neer.

Bekijk de trailer van de film hieronder:

Heb je Never Rarely Sometimes Always al gezien, maar ben je benieuwd naar meer van dezelfde regisseuse? Hittmans vorige film, Beach Rats (2017) is te zien op Netflix en haar debuutfilm It Felt like Love (2013) kijk je op Mubi. Of check bijvoorbeeld het volledige Amazon Prime Video aanbod.

Beeld: Still 'Never Rarely Sometimes' via TMDb

Meer over:

Films Video on demand Amazon Prime Video VOD-tips Prime Video-tipsNever Rarely Sometimes Always (2020)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws