'Raya and the Last Dragon' nu tegen extra betaling te zien op Disney+

'Raya and the Last Dragon' nu tegen extra betaling te zien op Disney+
5 maart 2021 om 10:09

Op Disney+ is vandaag de gloednieuwe film Raya and the Last Dragon (2021) in première gegaan, van de makers van Frozen (2013) en Vaiana (2016). Tegen een extra betaling van €21,99 is de avontuurlijke animatiefilm over Raya nu te zien.

In Lumandra, een nieuwe Aarde die bewoond wordt door een oude beschaving, zal Raya (ingesproken door Kelly Marie Tran) koste wat kost de laatste draak vinden. Haar hele leven traint ze al om de bewaker van het drakenjuweel te worden, maar de verdeeldheid in het rijk hindert haar. Met de laatste draak kan ze eindelijk vrede brengen op Lumandra.

Bekijk hier de trailer van Raya and the Last Dragon:

De stemmen worden ingesproken door Marie Tran, Awkwafina, Gemma Chan, Daniel Dae Kim, Sandra Oh, Benedict Wong en meer. De Nederlandse stemmencast bestaat onder anderen uit Holly Mae Brood, Alain Clark, Rene van Kooten en London Loy.

Raya and the Last Dragon is vanaf vandaag te zien op Disney+ tegen een betaling van €21,99. De film zal later ook gratis te zien zijn op het platform, namelijk vanaf 4 juni. Hiervoor is dus nog enig geduld vereist.

Raya and the Last Dragon (2021)
7.5

Raya and the Last Dragon (2021)

animatie / avontuur • Paul Briggs en Dean Wellins
Met Awkwafina en Kelly Marie Tran
Lang geleden, in de fictieve wereld van Kumandra, leefden mensen en draken in harmonie samen. Maar toen een kwade kracht het land bedreigde, offerden de draken zichzelf op om de mensheid te redden.

Beeld: Still 'Raya and the Last Dragon' via Filmdepot

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsRaya and the Last Dragon (2021)

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws