Spaanse misdaadserie 'El inocente' vanaf april te zien op Netflix

Spaanse misdaadserie 'El inocente' vanaf april te zien op Netflix
4 maart 2021 om 12:31

Netflix kan maar geen genoeg krijgen van Spaanse series, net als van spannende miniseries. Deze twee succeselementen weet de streamingdienst te combineren in El inocente (2021), een Spaanse miniserie over een eigenaardige misdaad. Netflix maakt via een eerste teaser bekend dat de serie 30 april in première gaat.

Als Mateo op een nacht een gevecht probeert op te breken, eindigt de avond met een moord. Negen jaar later probeert hij opnieuw contact te leggen met zijn vrouw, Olivia. Maar een schokkend telefoontje van haar terwijl ze op zakenreis is, brengt Mateo van zijn stuk. Hij begint aan een hectische race om de waarheid te achterhalen en zijn onschuld wordt opnieuw in twijfel getrokken. In een eerste teaser stellen de personages zich voor en krijgen we een voorproefje van de mysterieuze sfeer van de serie.

Bekijk hier de datumaankondiging van El inocente:

De nieuwe Spaanse Netflix-serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Harlan Coben. El inocente is een miniserie, wat inhoudt dat deze na 8 afleveringen definitief stopt.

De hoofdrol wordt gespeeld door Mario Casas, die eerder ook meespeelde in Contratiempo (2016). Daarnaast zien we Jordi Coll, Josean Bengoetxea, Jose Coronado (die we kennen uit Vivir sin permiso (2018–2020)), Aura Garrido, Alexandra Jiménez en Ana Wagener.

El inocente is vanaf 30 april te zien op Netflix. Kun je niet wachten? De makers van La Casa de Papel (2017– ) brengen 19 maart de Spaanse serie Sky Rojo (2021– ) uit op Netflix. Voor een overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

El inocente (2021)

El inocente (2021)

misdaad
Met Josean Bengoetxea en Mario Casas
'El inocente' draait om Mateo (Mario Casas), Olivia (Aura Garrido), Lorena (Alexandra Jiménez) en Aguilar (Jose Coronado).

Beeld: Still 'El inocente' via Netflix / Quim Vives
Tekst: Bron

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sEl inocente (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws