'The Simpsons' verlengd met twee nieuwe seizoenen door Fox

'The Simpsons' verlengd met twee nieuwe seizoenen door Fox
4 maart 2021 om 13:16

De makers van The Simpsons (1989– ) zijn nog lang niet klaar en mogen van Fox aan de slag met seizoen 33 én 34 van de populaire animatieserie. De zender besluit de serie gelijk met twee seizoenen te verlengen.

The Simpsons is inmiddels het langslopende programma in de geschiedenis van televisie. Aan het einde van seizoen 34, dat ergens in 2023 uit zal komen, bestaat de serie uit 757 afleveringen. De 700e aflevering wordt deze maand in de VS uitgezonden.

Matt Groening, de man achter de serie met de bekende gele personages, is verheugd dat hij samen met de crew aan de slag mag met twee nieuwe seizoenen.

Iedereen bij The Simpsons is blij dat ze weer verlengd zijn, en we plannen een heleboel grote verrassingen. Homer zal een haar verliezen, Milhouse zal contactlenzen krijgen, en Bart zal zijn tiende verjaardag voor de drieëndertigste keer vieren.

Tijdens de vele seizoenen wist de serie vele prijzen in de wacht te slepen. Zo won The Simpsons onder andere al 34 Emmy's, 7 People Choice Awards en werd deze in 2012 genomineerd voor een Oscar vanwege de korte film The Longest Daycare (2012).

Seizoen 1 t/m 31 van The Simpsons zijn nu te zien op Disney+ wegens de uitbreiding van Star. Voor een overzicht van de beste series op Disney+ kun je terecht bij onze Top 100 beste series op Disney+.

The Simpsons (1989– )
8.6

The Simpsons (1989– )

animatie / komedie • James L. Brooks en Matt Groening
Met Dan Castellaneta en Nancy Cartwright
'The Simpsons' is een serie waarin de afleveringen steeds draaien om dezelfde personages. De serie draait om de familie Simpson, een gezin van misfits wonende in Springfield, bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie.

Beeld: Still 'The Simpsons' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series Video on demand Disney+ TelevisieThe Simpsons (1989– )

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws