Disney+ voegt vandaag 50+ series toe: dit zijn de 15 beste

Disney+ voegt vandaag 50+ series toe: dit zijn de 15 beste
23 februari 2021 om 09:32

De lancering van Star op Disney+ is een feit. Vanaf vandaag kun je op de streamingdienst ook terecht voor volwassen content. Dankzij de uitbreiding van Star is het aanbod van Disney+ namelijk zo'n 250 films en 50 series rijker. Om je wegwijs te maken in het uitgebreide nieuwe aanbod, zetten we hier de 15 beste nieuwe series op een rij. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Let op: omdat Disney+ bij uitstek een streamingdienst voor kinderen en families is, zul je als gebruiker eerst moeten aangeven dat je content van boven de 18+ wil/mag kijken. De optie om dit aan te zetten zal vandaag (of wanneer je Disney+ aanzet) vanzelf in beeld verschijnen. Doe je dit niet, dan staat je account standaard als 14+ ingesteld en krijg je niet alle content van Star te zien.

Benieuwd naar de beste films en series op Disney+? Bekijk dan onze toplijsten via Beste films op Disney+ en Beste series op Disney+.

 1. 9.0

  Firefly (2002–2003)

  Nieuw! Seizoen 1, 14 afleveringen
  Kijk op Disney+ • 'Firefly' speelt zich af in het jaar 2517. De mensheid woont in een nieuw sterrenstelsel, waar twee superkrachten de dienst uit maken:
 2. 8.9

  O.J.: Made in America (2016)

  Nieuw! Seizoen 1, 5 afleveringen
  Kijk op Disney+ • O.J. Simpson was onderdeel van twee werelden. In het rijke en overwegend witte Los Angeles is hij door zijn sterrenstatus een van de populairste figuren.
 3. 8.6
  Kijk op Disney+ • 'The X Files' draait om de FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully die proberen een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken onder de naam X-files te op te lossen.
 4. 8.5
  Kijk op Disney+ • 'Sons of Anarchy' vertelt over de meedogenloze onderwereld van de buitenwettelijke motorrijders. De 'Sons of Anarchy' leven, rijden en sterven voor het broederschap.
 5. 8.4
  Kijk op Disney+ • 'Modern Family' volgt de families van Jay Pritchett, zijn dochter Claire Dunphy en zijn zoon Mitchell Pritchett.
 6. 8.4
  Kijk op Disney+ • In 'Futurama' volgen we Fry, een pizzabezorger uit New York die zichzelf per ongeluk op 1 januari 2000 invriest en pas 1000 jaar later, in het jaar 3000, weer ontdooid wordt.
 7. 8.4
  Kijk op Disney+ • Terriers volgt het leven van Hank Dolworth, een herstellend alcoholist en voormalig politieagent, die nu samen met zijn vriend, de ex-crimineel Britt Pollack, een privé detectivebureau runt.
 8. 8.3
  Kijk op Disney+ • 'How I Met Your Mother' draait om Ted die in het jaar 2030 zijn zoon Luke en dochter Penny vertelt over gebeurtenissen die uiteindelijk leidden tot zijn ontmoeting met hun moeder.
 9. 8.3
  Kijk op Disney+ • Na de crash van Flight 815 op een tropisch eiland zijn de overlevenden genoodzaakt om alles te geven om te overleven.
 10. 8.3
  Kijk op Disney+ • Vanwege een politieke samenzwering wordt een onschuldige man ter dood veroordeeld en is zijn enige hoop zijn broer, die het zijn missie maakt om zichzelf opzettelijk naar dezelfde gevangenis te laten sturen om ze allebei uit de gevangenis te laten ontsnappen.
 11. 8.3
  Kijk op Disney+ • 'Scrubs' gaat over de levens van een aantal medewerkers in het “Sacred Heart” ziekenhuis. John "J.D." Dorian is net begonnen als medisch assistent in het ziekenhuis.
 12. 8.3
  Kijk op Disney+ • De serie '24' draait om Jack Bauer (Kiefer Sutherland) en zijn werk bij de Counter Terrorist Unit (CTU), een fictieve Amerikaanse antiterreurorganisatie.
 13. 8.2
  Kijk op Disney+ • In 'The Walking Dead' wordt politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging.
 14. 8.2
  Kijk op Disney+ • Buffy Summers (Sarah Michelle Gellar) is de laatste nieuwe Vampire Slayer, gekozen door het lot. Zij alleen zal de kracht en vaardigheid hebben om de vampieren, demonen en de krachten van de duisternis te bestrijden;
 15. 8.1
  Kijk op Disney+ • De disfunctionele familie Griffin probeert het dagelijkse leven te doorstaan, terwijl ze met het ene na het andere bizarre probleem te maken krijgen.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan al het nieuwe aanbod dat op Disney+ te zien is via: Nieuw op Disney+.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The X-Files' via TMDb

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws