Netflix onthult officiële teaser van 'Lupin' deel 2

Netflix onthult officiële teaser van 'Lupin' deel 2
5 maart 2021 om 17:24

Omar Sy keert terug als Assane Diop in het tweede deel van de succesvolle Franse Netflix-original Lupin (2020– ). Netflix deelt zojuist de eerste teaser.

Nu de veiligheid van zijn zoon op het spel staat en zijn familie vanwege zijn drang tot wraak op Hubert Pellegrini letterlijk uit elkaar gerukt is, moet Assane wel stappen ondernemen om daar iets aan te veranderen. Zelfs als zijn nieuwe plan om de situatie te verbeteren wel betekent dat hij zijn eigen leven op het spel zet. Bekijk de teaser hieronder:

Lupin is een van Netflix' nieuwe knallers. De film is door de streamingdienst bestempeld als hun "grootste Franse succes". Op veel landen stond de serie na het uitkomen al direct in de eerste week aan de top van best bekeken series.

Ook is al bekend dat de makers naast deel 2 van het eerste seizoen al bezig zijn aan het verhaal van het tweede seizoen, vanwege het succes hebben ze er namelijk "echt het vertrouwen in dat dat gaat gebeuren".

De nieuwe afleveringen van Lupin moeten deze zomer uitkomen, een precieze datum heeft Netflix nog niet bekendgemaakt.

Lupin (2020– )
7.5

Lupin (2020– )

actie / misdaad
Met Omar Sy en Vincent Londez
Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd.

Beeld: Still 'Lupin' via Netflix

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sLupin (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws