Zoon van Vin Diesel heeft rol in de nieuwe 'Fast & Furious'-film

Zoon van Vin Diesel heeft rol in de nieuwe 'Fast & Furious'-film
22 maart 2021 om 17:20

De zoon van Vin Diesel heeft een rol in Fast & Furious 9 (2021). De tienjarige Vincent Sinclair maakt daarmee zijn acteerdebuut. Hij speelt in de film de jongere versie van Dominic Toretto, het personage van zijn vader.

De scènes waarin Sinclair meespeelt zijn eind 2019 al opgenomen, toen was de kersverse acteur pas negen jaar oud. Ook John Cena, Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson hebben een rol in de actiefilm.

De negende Fast & Furious-film begint rustig. Dominic Toretto leidt een comfortabel leven met Letty en zijn zoon Brian, maar ze weten dat het gevaar altijd op de loer ligt. Als Dom lucht krijgt van een gevaarlijk complot, roept hij zijn team bij elkaar. Samen nemen ze het op tegen een beruchte moordenaar Ă©n zeer bekwame bestuurder, die toevallig ook Dom's broer Jacob is. Een gebroederlijke hereniging zit er voor de twee niet in, want ze hebben een bloedhekel aan elkaar en zien elkaar liever dood dan levend. Lukt het Dom om zijn dierbaren te beschermen tegen zijn grimmige verleden?

Kijk de trailer van de film hier:

Het is nog niet duidelijk hoe groot de rol van Sinclair is. Maar aangezien de film over het verleden van Diesels personage gaat, zullen de scènes met zijn jongere versie zeker van belang zijn voor het plot van de film.

Fast & Furious 9 (2021)
5.3
Dominic Toretto leidt een rustig leven met Letty en zijn zoon Brian, maar ze weten dat het gevaar altijd op de loer ligt.

Eerder deze maand werd bekend dat de bioscooprelease van Fast & Furious 9 opnieuw werd uitgesteld. Volgens de huidige planning is de actiefilm vanaf donderdag 24 juni 2021 in Nederland in de bioscoop te zien.

Beeld: Still 'Fast & Furious 9' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopFast & Furious 9 (2021)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws