Elisabeth Moss is uit op wraak in de meeslepende trailer van 'The Handmaid's Tale' seizoen 4

Elisabeth Moss is uit op wraak in de meeslepende trailer van 'The Handmaid's Tale' seizoen 4
31 maart 2021 om 08:37

Over een maand start eindelijk het vierde seizoen van The Handmaid's Tale (2017– ). Hoog tijd dus dat Hulu, de streamingdienst achter de serie, ons verblijdt met een trailer. Na een aantal eerste teasers is nu eindelijk de volledige trailer te bekijken.

Aan het einde van seizoen 3 moest June vechten voor haar leven nadat ze vele kinderen van Gilead vrijgelaten had. Dat leverde haar een kogel in haar schouder op, maar het was al wel duidelijk dat ze het zou overleven. In het nieuwe seizoen pakt June de strijd weer op en komt ze uiteraard voor nieuwe onverwachte en gevaarlijke obstakels te staan.

In de trailer is te zien hoe, als ze terugkeert naar Gilead, ze gemarteld kan worden en ze uiteindelijk haar leven riskeert. Seizoen 4 ziet er inmiddels uit als een post-apocalyptische serie, totaal verschillend van hoe de serie ooit startte. Daarnaast hint de trailer naar een reĂĽnie tussen June en haar vervreemde echtgenoot, Luke (O.T. Fagbenle). Het ziet er ook naar uit dat er een afrekening komt voor Serena Joy (Yvonne Strahovski), de vrouw van June's voormalige "commandant".

Bekijk hier de trailer van The Handmaid's Tale seizoen 4:

The Handmaid's Tale is inmiddels ook verlengd met een vijfde seizoen, dat ergens in 2022 zal uitkomen.

Vanaf 30 april is de eerste aflevering van The Handmaid's Tale seizoen 4 te zien op Videoland. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

The Handmaid's Tale (2017– )
8.4

The Handmaid's Tale (2017– )

drama / sciencefiction • Bruce Miller
Met Elisabeth Moss en Max Minghella
In het voormalige Verenigde Staten, de Republiek Gilead, heerst in de nabije toekomst een theocratisch schrikbewind gebaseerd op een fundamentalistische uitleg van het oude Testament waar alle rechten van vrouwen zijn afgeschaft.
Beeld: Still 'The Handmaid's Tale' via Hulu / YouTube
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Video's VideolandThe Handmaid's Tale (2017– )

Lees ook:

Meer Videoland

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws