'Wonder Woman 1984' vanaf vandaag digitaal te zien, onder andere via Pathé Thuis

'Wonder Woman 1984' vanaf vandaag digitaal te zien, onder andere via Pathé Thuis
31 maart 2021 om 08:07

We hebben er in Nederland wat langer op moeten wachten, maar vanaf vandaag is eindelijk de DC-film Wonder Woman 1984 (2020) te zien, weliswaar vanuit je eigen huiskamer. Het vervolg met Gal Gadot is nu digitaal te koop via verschillende platformen, waaronder Pathé Thuis.

In het DC-vervolg leert Diana Prince (Gal Gadot) haar nieuwe collega Barbara Ann Minerva (Kristen Wiig) kennen, net als de rijke ondernemer Maxwell Lord (Pedro Pascal). De twee nieuwe figuren zorgen voor flink wat opschudding in het leven van de superheldin. Vooral wanneer een magische steen opduikt…

Bekijk hier de trailer van Wonder Woman 1984:

Hoewel de reacties op de film enigszins tegenvallen, zoals ook hier is te lezen in onze recensie, kondigde Warner Bros. ook al Wonder Woman 3 aan. Deze zal wederom geregisseerd worden door Patty Jenkins met Gadot in de hoofdrol.

Wonder Woman 1984 is vanaf vandaag digitaal te koop op verschillende platformen, waaronder Pathé Thuis, Amazon Prime Video, iTunes, Apple TV+, Google Play en YouTube. De prijs kan per platform verschillen; Pathé Thuis biedt de film de eerste week aan voor een verlaagde prijs van €9,99.

Vanaf 7 april is Wonder Woman 1984 ook te huur via de verschillende platformen. Als je de film huurt in plaat van koopt, kun je deze thuis één keer bekijken.

Wonder Woman 1984 (2020)
5.4

Wonder Woman 1984 (2020)

actie / avontuur • Patty Jenkins
Met Gal Gadot en Kristen Wiig
Diana werkt als antropologe en probeert haar activiteiten als Wonder Woman geheim te houden. Wanneer Maxwell Lord haar instituut bezoekt, komt hij met behulp van collega Barbara Ann Minerva in het bezit van een mysterieuze Dreamstone.
Beeld: Still 'Wonder Woman 1984' via Pathé Thuis

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tipsWonder Woman 1984 (2020)

Lees ook:

Meer Pathé Thuis

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws