'Bridgerton' seizoen 2 vindt vier nieuwe castleden

'Bridgerton' seizoen 2 vindt vier nieuwe castleden
6 april 2021 om 08:42

Het nieuws over het volgende seizoen van Bridgerton (2020– ) blijft komen. Afgelopen weekend werd duidelijk dat RegĂ©-Jean Page de serie helaas verlaat, maar daar staan vier nieuwe castleden tegenover om de pijn een beetje te verzachten. Charithra Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch en Rupert Young zullen de Bridgerton-familie komen versterken.

Chandran (Alex Rider (2020– )) speelt Edwina Sharma. Edwina heeft van haar oudere zus Kate geleerd hoe je een perfecte debutante kan zijn. Ze is vol medeleven en het is vrijwel onmogelijk om haar niet te mogen. Hoewel ze nog jong en naĂŻef is, weet ze wel wat ze wil en dat is een ware liefde vinden.

Conn (Love Sarah (2020)) kruipt in de huid van Mary Sharma. Lady Mary's huwelijk zorgde voor een groot schandaal voor haar en haar familie. Nu ze net teruggekeerd is in Londen met haar dochters moet ze opnieuw de afkeuring van de omgeving ondergaan.

Lynch (Dunkirk (2017)) neemt het personage Theo Sharpe voor zijn rekening. Theo is een hardwerkende assistent van een drukker. Maar hij is niet simpelweg een arbeider, hij is ook een intellectueel en vecht voor gelijke rechten voor iedereen.

Ten slotte speelt Young (Merlin (2008–2012)) Jack. Jack komt pas net om de hoek kijken, maar heeft een connectie met een van de meest noemenswaardige families.

Wanneer het nieuwe seizoen van Bridgerton verschijnt op Netflix verschijnt is nog niet bekend.

Bridgerton (2020– )
7.2

Bridgerton (2020– )

drama / romantiek • Chris Van Dusen
Met Adjoa Andoh en Julie Andrews
De serie 'Bridgerton' is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde.

Beeld: Still 'Love Sarah' via Filmdepot
Tekst: Bron

Meer over:

Series Algemeen NetflixBridgerton (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws