Nieuw op Netflix: actiekomedie 'Thunder Force' met Melissa McCarthy en Octavia Spencer

Nieuw op Netflix: actiekomedie 'Thunder Force' met Melissa McCarthy en Octavia Spencer
9 april 2021 om 07:53

Twee jeugdvriendinnen krijgen per ongeluk superkrachten, met alle gevolgen van dien. De gloednieuwe actiekomedie Thunder Force (2021) met Melissa McCarthy en Octavia Spencer is vanaf vandaag te zien op Netflix.

De wereld wordt geterroriseerd door allerlei superschurken. Wetenschapper Emily doet er alles aan om een middel te ontwikkelen waarmee gewone mensen ook superkrachten krijgen, om de schurken te bestrijden. Maar als haar jeugdvriendin Lydia langskomt in haar laboratorium, krijgt ze per ongeluk het middel toegediend…

Bekijk hier de trailer van Thunder Force:

Naast McCarthy en Spencer zijn ook Jason Bateman, Bobby Cannavale, Pom Klementieff, Kevin Dunn en Melissa Leo te zien. De Netflix-film is geregisseerd door Ben Falcone, die eerder de films Life of the Party (2018) en Superintelligence (2020) maakte.

Thunder Force is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Thunder Force (2021)
4.4

Thunder Force (2021)

actie / komedie • Ben Falcone
Met Octavia Spencer en Melissa McCarthy
De wereld wordt geterroriseerd door superschurken. Gelukkig is er een wetenschapper, Emily, die een middel heeft ontwikkeld om zelf ook superkrachten te krijgen.
Beeld: Still 'Thunder Force' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThunder Force (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws