Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week
10 april 2021 om 14:14

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast het derde seizoen van de komedieserie Family Reunion (2019– ) is nu ook de Zweedse misdaadserie Snabba Cash (2021– ) te zien, over techondernemer Leya die haar bedrijf start met crimineel geld, maar daar een hoge prijs voor betaalt… In de lijst hieronder tonen we je de beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan Ă©Ă©n of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 7.7

  Snabba Cash (2021– )

  actie / misdaad
  Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
  Kijk op Netflix • Wanneer de ondernemende jetset en de criminele wereld met elkaar botsen, worden loyaliteit, vriendschappen en zakenpartners allemaal op de proef gesteld in de nooit eindigende zoektocht naar makkelijk geld.
 2. 7.7

  Girl from Nowhere (2018– )

  misdaad / fantasy
  Nieuw! Seizoen 1, 13 afleveringen
  Kijk op Netflix • Het mysterieuze, slimme meisje Nanno gaat steeds naar een andere school en legt daar telkens de leugens en misstappen van leerlingen en leraren bloot.
 3. 6.5

  This is a Robbery: The World's Biggest Art Heist (2021)

  documentaire / misdaad
  Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1-4
  Kijk op Netflix • In 1990 in Boston komen twee politieagenten een museum binnen. Ze richten hun wapen op het personeel met de boodschap:
 4. 6.5

  Family Reunion (2019– )

  komedie • Meg DeLoatch
  Seizoen 3
  Kijk op Netflix • Wanneer de McKellan-familie van Seattle naar Georgië verhuist om dichter bij de complete familie te zijn, is de overgang wel erg groot...
 5. 4.7

  The Wedding Coach (2021)

  komedie / reality
  Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
  Kijk op Netflix • Nadat ze het op haar eigen bruiloft maar net heeft gered, is komiek Jamie Lee op een missie om zes verloofde stelletjes te helpen de stressvolle uitdagingen uit het echte leven te overwinnen die voor en op de grote dag opduiken.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week weer een nieuwe aflevering van onderstaande series.

 • The Flash (2014– )
  7.7

  The Flash (2014– )

  actie / avontuur • Greg Berlanti en Geoff Johns
  Met Grant Gustin en Candice Patton
  Kijk op Netflix • Wanneer een ramp met een deeltjesversneller een vernietigende storm veroorzaakt wordt forensisch onderzoeker Barry Allen (Grant Gustin) geraakt door bliksem en belandt hij in een coma.
 • Supergirl (2015– )
  6.2

  Supergirl (2015– )

  actie / avontuur • Ali Adler en Greg Berlanti
  Met Melissa Benoist en Mehcad Brooks
  Kijk op Netflix • Toen Kara Zor-El vierentwintig jaar geleden als 13-jarige op Aarde aankwam, werd ze door haar volwassen neef Kal-El (Superman), die op Krypton als baby was vertrokken, geplaatst bij de familie Danvers.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws