Netflix deelt de spannende trailer van Turkse thrillerserie 'Fatma'

Netflix deelt de spannende trailer van Turkse thrillerserie 'Fatma'
12 april 2021 om 12:28

Wie zal geloven dat de aardige schoonmaakster een moord kan plegen? Fatma (gespeeld door Burcu Biricik) lijkt overal mee weg te komen in de nieuwe Turkse thrillerserie Fatma (2021– ). Netflix deelt zojuist de eerste spannende trailer.

Fatma, een doodgewone schoonmaakster, pleegt een onverwachte moord terwijl ze op zoek is naar haar vermiste man, Zafer. Fatma wordt hierna gedwongen om mensen te blijven vermoorden om te overleven; niemand denkt dat ze meer is dan een onopvallende schoonmaakster.

Bekijk hier de trailer van Fatma:

De serie wordt gemaakt en geregisseerd door Ozgur Onurme en wordt beschreven als een verbeelding van "hoe je omgaat met het leven als vrouw in Turkije". Hoofdrolspeelster Biricik was eerder te zien in Çiçero (2019) en Bana Masal Anlatma (2015).

Afbeelding via Netflix / Morteza Atabaki
Afbeelding via Netflix / Morteza Atabaki

Fatma bestaat uit zes afleveringen en is vanaf 27 april te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Fatma (2021– )
7.5

Fatma (2021– )

misdaad / drama • Ozgur Onurme
Met Burcu Biricik en Mehmet Yilmaz Ak
Serie over een schoonmaakster die ontdekt dat ze een talent heeft om weg te komen met moord omdat ze voortdurend door iedereen wordt onderschat.
Beeld: Still 'Fatma' via Netflix / Morteza Atabaki
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sFatma (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws