Universal onthult de titel van 'Hotel Transylvania 4'

Universal onthult de titel van 'Hotel Transylvania 4'
14 april 2021 om 10:34

Komende zomer verschijnt alweer het vierde deel in de Hotel Transylvania-animatiereeks. Universal onthult nu alvast de officiële titel van de volgende film: Hotel Transylvania: Transformania (2021), of Hotel Transsylvanië op zijn kop in het Nederlands.

Andy Samberg en Selena Gomez keren beiden terug om hun rollen in de Dracula-familie weer op te pakken. Daarnaast zijn ook Brian Hull, Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi en David Spade te horen. Dit zal tevens de laatste keer zijn dat we hen horen als de monsterlijke personages, aangezien Sony de film 'het laatste hoofdstuk' noemt.

Hoewel de titel nu bekend is, houden Universal en Sony de lippen stijf op elkaar over het plot. Oorspronkelijk zou de vierde film pas in december van dit jaar uitkomen, maar de release werd naar voren geschoven naar komende zomer. Sony maakt met de nieuwe poster duidelijk dat Hotel Transylvania: Transformania enkel in de bioscopen uitkomt, en niet op een digitaal platform.

Naast een officiële titel is ook een korte film van de Dracula-familie uitgebracht: Monster Pets. Hierin staan de schattige huisdieren van het hotel centraal. Bekijk de korte film hier:

De eerste film in de populaire animatiereeks kwam uit in 2012 en is nu, net als Hotel Transylvania 2 (2015), te zien op Netflix. Deel 3 is in Nederland enkel te zien via Pathé Thuis.

Beeld: Still 'Hotel Transylvania: Transformania' via Universal
Tekst: Universal Pictures Nederland

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsHotel Transylvania: Transformania (2021)

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws