Vanavond op tv: romantische komedie 'Weg van jou' met Katja Herbers en Maarten Heijmans

Vanavond op tv: romantische komedie 'Weg van jou' met Katja Herbers en Maarten Heijmans
14 april 2021 om 11:05

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de romantische Nederlandse komedie Weg van jou (2017).

De succesvolle Evi (Katja Herbers) houdt van haar drukke leven in Rotterdam. Ze woont in een geweldig appartement met haar vriend Lennaert (Lykele Muus) en werkt keihard als ingenieur. Maar dan wordt ze bij haar baas geroepen: ze wordt overgeplaatst. Dit is haar droombaan; echter niet in Rio de Janeiro, maar in Terneuzen, een klein stadje in het zuiden van Nederland. Daar ontmoet ze schipper Stijn (Maarten Heijmans).

Weg van Jou is geregisseerd door Jelle de Jonge, die ook Bon Bini Holland (2015) maakte. Naast Herbers, Muus en Heijmans worden de overige hoofdrollen vertolkt door Peter Bolhuis, Elise Schaap, Imanuelle Grives, Patrick Stoof en Carly Wijs.

Bekijk hier de trailer van Weg van Jou:

Weg van Jou is vanavond om 20:25 uur te zien op RTL8. De film is daarnaast nu ook te zien op Netflix, Videoland, Amazon Prime Video en via Pathé Thuis.

Heb je Weg van Jou al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips voor deze week.

Weg van jou (2017)
6.4

Weg van jou (2017)

romantiek / komedie • Jelle de Jonge
Met Katja Herbers en Maarten Heijmans
De stadse Evi (Katja Herbers) wordt met frisse tegenzin door haar werkgever overgeplaatst van hip Rotterdam naar stil Zeeuws-Vlaanderen.
Beeld: Still 'Weg van Jou' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsWeg van jou (2017)

Lees ook:

Meer televisie

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws