Mark Hamill voegt zich bij Bert Kreischer in actiekomedie 'The Machine'

Mark Hamill voegt zich bij Bert Kreischer in actiekomedie 'The Machine'
14 april 2021 om 12:48

Komiek Bert Kreischer heeft de hoofdrolspeler gevonden voor zijn speelfilm The Machine. Niemand minder dan Mark Hamill zal tegenover Kreischer spelen in de film die wordt omschreven als een mix tussen The Hangover (2009) en Midnight Run (1988).

The Machine is gebaseerd op echte gebeurtenissen uit het leven van Kreischer en van zijn stand-uproutine "The Machine", die al meer dan 85 miljoen keer bekeken is. Hierin haalt het dronken verleden hem 20 jaar later in wanneer hij en zijn vader worden ontvoerd door diegenen die Kreischer 20 jaar geleden onrecht aandeden toen hij dronken was tijdens een semester in Rusland.

Hamill kruipt in The Machine in de huid van Kreischers vader, zo maakt Kreischer zelf bekend in een video waarin hij de start van de productie aankondigt. De acteur is vooral bekend door zijn rol Lule Skywalker in de originele Star Wars-trilogie en keerde terug in Star Wars: The Last Jedi (2017), Star Wars: The Rise of Skywalker (2019) en seizoen 2 van The Mandalorian (2019– ).

Kreischer speelt naast de hoofdrol ook een belangrijke rol bij de productie van de film als producent. De komedie wordt geregisseerd door Peter Atencio. Het is nog niet bekend wanneer The Machine te zien zal zijn.

The Machine

The Machine

actie / komedie • Peter Atencio
Met Mark Hamill
Het dronken verleden van komiek Bert Kreischer haalt hem 20 jaar later in wanneer hij en zijn vader worden ontvoerd door diegenen die Kreischer 20 jaar geleden onrecht aandeden toen hij dronken was tijdens een semester in Rusland.
Beeld: Still 'Balance Of The Force' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsThe Machine

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws