Nieuw op Netflix: sitcom 'Dad Stop Embarrassing Me' met Jamie Foxx

Nieuw op Netflix: sitcom 'Dad Stop Embarrassing Me' met Jamie Foxx
14 april 2021 om 15:42

De komische familieserie Dad Stop Embarrassing Me (2021– ) met Jamie Foxx in de hoofdrol is vanaf vandaag te zien op Netflix. De sitcom is gebasseerd de relatie tussen Foxx en zijn eigen dochter, Corinne Foxx.

Corinne Foxx werkte zelf ook mee aan de serie, als uitvoerend producent. De serie is geen letterlijke navertelling van haar pubertijd en de rol van haar vader, maar sommige stukjes lijken wel "uit mijn dagboek overgenomen", aldus de filmmaker.

Jamie Foxx speelt in de serie de rol van Brian Dixon. Dixon is zakenman en alleenstaande vader. Naast zijn drukke baan zorgt hij voor zijn tienerdochter Sasha, die gespeeld wordt door Kyla Drew. Tieners zijn vaak niet de makkelijksten, maar Dixon neemt zich voor om de beste vader te zijn die hij kan zijn. Daarbij grijpt hij de hulp van zijn vader en zus met beide handen aan.

Naast Foxx en Drew spelen ook David Alan Grier, Porscha Coleman, Heather Hemmens en Keith Jefferson mee in de serie. De sitcom is geregisseerd door black-ish (2014– )-regisseur Ken Whittingham.

Dad Stop Embarrassing Me (2021– )
4.1

Dad Stop Embarrassing Me (2021– )

komedie / familie
Met Porscha Coleman en Heather Hemmens
Brian Dixon (Jamie Foxx) is een succesvol zakenman en vrijgezel en is net fulltime vader geworden van zijn tienerdochter Sasha (Kyla-Drew).

Dad Stop Embarrassing Me is nu te zien op Netflix. Heb je daarna zin in nog meer sitcoms? Dit zijn de vijf andere goede sitcoms op het streamingplatform.

Beeld: Still 'Dad Stop Embarrassing Me!' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixDad Stop Embarrassing Me (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws