Universal deelt nieuwe spectaculaire trailer van 'Fast & Furious 9'

Universal deelt nieuwe spectaculaire trailer van 'Fast & Furious 9'
14 april 2021 om 17:49

Op de release moeten we nog even wachten tot de zomer, maar Universal weet wel hoe ze hun Fast & Furious-fans bij de les houden. De studio deelt zojuist een nieuwe spectaculaire trailer van de meeslepende actiefilm Fast & Furious 9 (2021).

De negende Fast & Furious-film begint rustig en kalm. Dominic Toretto leidt samen met zijn vrouw en kind een rustig leven op het platteland. Maar de film doet natuurlijk zijn titel eer aan, en al snel barst het los. De dreiging komt ditmaal uit zijn eigen verleden. Kijk de nieuwe trailer van de film hier:

Dom is genoodzaakt om zijn fouten uit het verleden onder ogen te zien en moet actie ondernemen om zijn gezin te beschermen. Hij roept zijn team weer bij elkaar om samen een van de gevaarlijkste huurmoordenaars ooit tegen te houden. En dan blijkt die huurmoordenaar Doms verdwenen broer Jakob te zijn, wat de levensbedreigende situatie alleen maar ingewikkelder maakt.

Fast & Furious 9 wordt geregisseerd door Justin Lin en de hoofdrollen worden gespeeld door Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris 'Ludacris' Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren, Charlize Theron, John Cena en Cardi B.

Fast & Furious 9 (2021)
5.3
Dominic Toretto leidt een rustig leven met Letty en zijn zoon Brian, maar ze weten dat het gevaar altijd op de loer ligt.

Fast & Furious 9 is vanaf donderdag 8 juli 2021 in de bioscoop te zien.

Beeld: Still 'Fast & Furious 9' via TMDb
Tekst: Universal Pictures Nederland

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopFast & Furious 9 (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws