De schippers van de Kameleon zijn terug in de avontuurlijke trailer van 'De Kameleon aan de Ketting'

De schippers van de Kameleon zijn terug in de avontuurlijke trailer van 'De Kameleon aan de Ketting'
15 april 2021 om 12:24

Het verhaal van de bekende tweeling en hun kleurrijke boot in Friesland gaat verder in De Kameleon aan de Ketting (2021). De eerste trailer van de avontuurlijke familiefilm is nu te zien.

In de nieuwe film moet de tweeling met de tijd mee als ze te horen krijgen dat hun boot, die op diesel draait, aan de ketting moet omdat deze te vervuilend is. Tegelijkertijd worden een heleboel dode dieren gevonden bij een zorgboerderij in de buurt van het dorp Lenten. Een jongen met een verstandelijke beperking beweert dat hij dit heeft gedaan, maar daar geloven Hielke en Sietse helemaal niets van. Samen met Jossie zoeken ze naar de echte daders.

Bekijk hier de trailer van De Kameleon aan de Ketting:

Een nieuwe tweeling neemt dit keer de rol van de Friese tweeling Hielke en Sietse op zich. Sens en Imme Gerritsen zijn de gelukkige broers die in de huid mogen kruipen van de gebroeders Klinkhamer. Michiel Kerbosch keert daarnaast terug als politieagent Zwart en Cas Jansen is zoals van ouds te zien als boerenknecht Gerben. Steven de Jong, die tevens de film regisseert, kruipt wederom in de huid van vader Heit Klinkhamer.

De Kameleon aan de Ketting is vanaf 30 juni in de bioscoop te zien, mits deze dan weer open zijn. De trailer benoemt echter juli als releasemaand, dus wellicht overweegt Just Entertainment NL om de film enigszins uit te stellen.

Beeld: Still 'De Kameleon aan de Ketting' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopDe Kameleon aan de Ketting (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws