Netflix deelt trailer van tweede seizoen van populaire animatieserie 'Love, Death + Robots'

Netflix deelt trailer van tweede seizoen van populaire animatieserie 'Love, Death + Robots'
19 april 2021 om 17:43

Er gingen geruchten dat Love, Death + Robots (2019– ) zou stoppen, maar niets is minder waar. Het tweede seizoen van de animatieserie verschijnt volgende maand op Netflix, en de eerste trailer van de nieuwe afleveringen is nu te zien.

De serie is deels gebaseerd op de klassieke sciencefictionfilm Heavy Metal (1981) en bestaat uit korte, op zichzelf staande afleveringen. Iedere aflevering is door een ander team geproduceerd, maar de overkoepelende thema's uit de titel komen overal in terug. Netflix kondigt aan dat we in de nieuwe afleveringen naakte reuzen, wild geworden robots en demonische kerstmannen kunnen verwachten. Dat klinkt veelbelovend.

Kijk de trailer van het nieuwe seizoen, ofwel VOLUME 2, hier:

Death, Love + Robots is gemaakt door Tim Miller, David Fincher, Jennifer Miller en Joshua Donen. Het eerste seizoen van de serie won twee prestigieuze Emmy-Awards, voor Outstanding Short Form Animated Program en voor Outstanding Individual Achievement in Animation.

Love, Death + Robots (2019– )
8.5

Love, Death + Robots (2019– )

animatie / komedie • Tim Miller
Met Scott Whyte en Nolan North
Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van comedy in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.

Het eerste seizoen van Love, Death + Robots is nu te zien op Netflix. Het tweede seizoen verschijnt op 14 mei. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'Love, Death + Robots' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sHeavy Metal (1981)Love, Death + Robots (2019– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws