Olivia Colman heeft rol naast Samuel L. Jackson in Marvels 'Secret Invasion'

Olivia Colman heeft rol naast Samuel L. Jackson in Marvels 'Secret Invasion'
20 april 2021 om 11:13

Olivia Colman is in gesprek over haar debuut binnen het Marvel-universum, namelijk voor een rol in de nieuwe Disney+-serie Secret Invasion.

Secret Invasion gaat verder waar Captain Marvel ophield en draait om de populaire geheim agent Nick Fury, gespeeld door Samuel L. Jackson en een shapeshifter die deel is van de Skrulls. De shapeshifter wordt gespeeld door Ben Mendelsohn die zijn rol uit Captain Marvel daarmee weer oppakt.

Secret Invasion

Secret Invasion

actie / avontuur
Met Kingsley Ben-Adir en Samuel L. Jackson
Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Talos (Ben Mendelsohn) proberen de Skrulls te stoppen die in de hoogste sferen van het Marvel Universum zijn geïnfiltreerd.

Het precieze plot wordt nog geheim gehouden. Het is slechts bekend dat er sprake is van een infiltratie door Skrulls. Het is dus ook nog niet duidelijk welke rol Colman op zich zou nemen. Wel werd al eerder aangekondigd dat Kingsley Ben-Adir een rol heeft en vermoed wordt dat hij een slechterik speelt.

Colman won een Oscar voor haar rol in The Favourite (2018) en speelde koningin Elizabeth II in Netflix-hit The Crown (2016– ). Colman is binnenkort te zien in The Father (2020), die op dit moment kans maakt op zes Oscars, waaronder een voor Colman als beste actrice in een bijrol. In verband met het coronavirus is de releasedatum van The Father nog niet bekend. Ook van The Secret Invasion op Disney+ is nog geen releasedatum vastgesteld.

The Father (2020)
8.3

The Father (2020)

drama • Florian Zeller
Met Anthony Hopkins en Olivia Colman
Anthony is 80 jaar oud. Hij woont alleen in Londen en weigert de verpleegsters die zijn dochter hem probeert op te dringen.
Beeld: Still 'The Father' via Filmdepot
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Disney+Secret Invasion

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws