'Peaky Blinders'-makers eren overleden Helen McCrory op de set van seizoen 6

'Peaky Blinders'-makers eren overleden Helen McCrory op de set van seizoen 6
20 april 2021 om 11:53

"Voor altijd onderdeel van de 'Peaky Blinders'-familie," zo schrijft het officiële Instagram-account van Peaky Blinders (2013– ) na het overlijden van castlid Helen McCrory. Op de foto die ze bij de lieve woorden plaatsen, is te zien hoe de makers McCrory op een bijzondere wijze eren op de set van het slotseizoen.

De cast en crew zijn momenteel druk bezig met de opnames van seizoen 6, wat tevens het laatste seizoen zal zijn. Het nieuws van het overlijden van McCrory, die de rol van Polly Gray op zich nam in de serie, is hard aangekomen bij haar collega's.

Om de actrice te eren tijdens de opnames, hebben de makers de filmklapper versierd met het gezicht van McCrory met de tekst "rust in vrede, Helen".

McCrory overleed vorige week door de gevolgen van haar strijd tegen kanker. Ze is 52 jaar oud geworden. Haar man bracht het trieste nieuws naar buiten: "Met gebroken hart kondig ik aan dat na een heroïsche strijd tegen kanker, de prachtige en machtige vrouw die Helen McCrory is, vredig thuis is overleden, omringd door een golf van liefde van vrienden en familie."

Niet alleen op de set, maar ook op socialemedia uiten collega's van Peaky Blinders hun verdriet.

Beeld: Still 'Peaky Blinders' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixPeaky Blinders (2013– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws